Automatický čisticí systém WGA 401, WGA 601 a WGA 801

22. 04. 2022

Pro pohodlné a moderní čištění.

Mnoho zákazníků stále více požaduje uživatelsky přívětivá a automatizovaná řešení pro čištění tiskového příslušenství znečištěného barvou.

Firma Teca-Print nyní nově nabízí kromě svých známých ručních čisticích jednotek WG 701 a WG 902 také automatické čisticí systémy. Ty jsou k dispozici ve třech různých velikostech pod označením WGA 401, WGA 601 a WGA 801.

Předměty znečištěné barvou se vkládají do vnitřního čisticího koše v nerezové nádrži. V závislosti na jednotce má tento koš průměr 400, 600 nebo 800 mm. Během mycího procesu se čistící koš otáčí a trysky rozstřikují čisticí roztok z několika stran. Jako vhodnou čisticí kapalinu doporučujeme čistič RH od firmy Teca-Print, který je k dispozici v nádobách o objemu 25 litrů. Bod vzplanutí použité kapaliny musí být nad 60 °C.

Standardní verze tohoto přístroje mají vestavěné odčerpávací zařízení nebo spodní oplach s kohoutkem. To umožňuje jednoduché vyprázdnění jednotky se současným automatickým oplachem dna nádrže.

Ve výbavě je navíc okrajový výfuk bez ventilátoru. Páry rozpouštědel produkované uvnitř jednotky jsou odsávány směrem dolů, takže je možné připojení k extrakčnímu systému zákazníka.

Pro podrobnější informace prosím kontaktujte naše technologické oddělení. 

Automatický čisticí systém WGA 401, WGA 601 a WGA 801

Autor článku: Technologický tým Servis Centra